Kabak tatlısı hazırlarken kireç kullanmanın neden bu kadar önemli olduğunu merak ediyorum. Özellikle hangi tür kireç kullanmalıyız ve bu kireç, tatlının tadını gerçekten nasıl etkiliyor? Ayrıca, kireç kullanımında dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Kireçli suya yatırmanın kabakların dokusuna etkisi hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum. Tatlıyı hazırlarken kireç kullanımı ile ilgili tecrübeleriniz var mı?
Kabak tatlısı hazırlarken kireç kullanmanın neden bu kadar önemli olduğunu merak ediyorum. Özellikle hangi tür kireç kullanmalıyız ve bu kireç, tatlının tadını gerçekten nasıl etkiliyor? Ayrıca, kireç kullanımında dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Kireçli suya yatırmanın kabakların dokusuna etkisi hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum. Tatlıyı hazırlarken kireç kullanımı ile ilgili tecrübeleriniz var mı?
Cevap yaz