Kireçte kabak tatlısını yapmayı düşündüğümde, en çok merak ettiğim şey kabakların kireçli suyun içinde bekletilmesinin tat üzerindeki etkisi. Bu bekleme süresi boyunca kabakların gerçekten nasıl bir değişim geçirdiğini ve sertleşip lezzet kazanmasını beklemek zor mu? Ayrıca, tatlının sunumunda ceviz ya da fındık kullanmanın tadı nasıl değiştirdiğini deneyimleyen var mı? Bu tatlıyı denedikten sonra soğuk servis etmenin ferahlatıcı etkisi hakkında da yorumlarınızı merak ediyorum.
Kireçte kabak tatlısını yapmayı düşündüğümde, en çok merak ettiğim şey kabakların kireçli suyun içinde bekletilmesinin tat üzerindeki etkisi. Bu bekleme süresi boyunca kabakların gerçekten nasıl bir değişim geçirdiğini ve sertleşip lezzet kazanmasını beklemek zor mu? Ayrıca, tatlının sunumunda ceviz ya da fındık kullanmanın tadı nasıl değiştirdiğini deneyimleyen var mı? Bu tatlıyı denedikten sonra soğuk servis etmenin ferahlatıcı etkisi hakkında da yorumlarınızı merak ediyorum.
Cevap yaz