Kireçte balkabağı tatlısını denemek gerçekten harika bir fikir! Balkabağının kireç suyunda bekletilmesi bu tatlının lezzetini nasıl etkiliyor? Bekletme süresi olarak 12 saat yeterli mi yoksa daha uzun bekletmek tatlıya farklı bir lezzet mi katıyor? Ayrıca, tarifte tarçın ve ceviz gibi isteğe bağlı malzemeler var, bunları eklememiz tatlının tadını ne şekilde değiştirir? Denemek için sabırsızlanıyor, sonuçları merak ediyorum!
Kireçte balkabağı tatlısını denemek gerçekten harika bir fikir! Balkabağının kireç suyunda bekletilmesi bu tatlının lezzetini nasıl etkiliyor? Bekletme süresi olarak 12 saat yeterli mi yoksa daha uzun bekletmek tatlıya farklı bir lezzet mi katıyor? Ayrıca, tarifte tarçın ve ceviz gibi isteğe bağlı malzemeler var, bunları eklememiz tatlının tadını ne şekilde değiştirir? Denemek için sabırsızlanıyor, sonuçları merak ediyorum!
Cevap yaz