Kireçsiz patlıcan reçeli tarifini okuduktan sonra merak ettim, gerçekten bu kadar lezzetli bir şey yapabilir miyim? Patlıcanları tuzlu suda bekletmek, acılığı almak için çok mantıklı bir adım gibi görünüyor. Peki, bu bekleme süresi tam olarak ne kadar olmalı, daha fazla bekletmek bir fark yaratır mı? Ayrıca, reçelin kıvamını kontrol etmek için tabak yöntemini denemek benim için yeni bir bilgi oldu, daha önce hiç duymamıştım. Bu tarifteki püf noktalarına dikkat edersek, sonuç gerçekten başarılı olur mu?
Kireçsiz patlıcan reçeli tarifini okuduktan sonra merak ettim, gerçekten bu kadar lezzetli bir şey yapabilir miyim? Patlıcanları tuzlu suda bekletmek, acılığı almak için çok mantıklı bir adım gibi görünüyor. Peki, bu bekleme süresi tam olarak ne kadar olmalı, daha fazla bekletmek bir fark yaratır mı? Ayrıca, reçelin kıvamını kontrol etmek için tabak yöntemini denemek benim için yeni bir bilgi oldu, daha önce hiç duymamıştım. Bu tarifteki püf noktalarına dikkat edersek, sonuç gerçekten başarılı olur mu?
Cevap yaz