Kireç suyu ile kabak tatlısı yapmayı düşündüm ama bu süreçte kireç suyu kullanımı beni biraz endişelendiriyor. Kireç suyu hazırlamak ve kullanmak için dikkat edilmesi gerekenler hakkında daha fazla bilgi almalı mıyım? Ayrıca, bu tatlının lezzetini gerçekten etkiliyor mu? Kireç suyu kullanarak kabak tatlısının dokusunu ve tadını iyileştirdiğini duydum, ama bunun sağlığa herhangi bir zararı olup olmadığını merak ediyorum. Bu konuda deneyimi olan birinin görüşlerine ihtiyacım var.
Kireç suyu ile kabak tatlısı yapmayı düşündüm ama bu süreçte kireç suyu kullanımı beni biraz endişelendiriyor. Kireç suyu hazırlamak ve kullanmak için dikkat edilmesi gerekenler hakkında daha fazla bilgi almalı mıyım? Ayrıca, bu tatlının lezzetini gerçekten etkiliyor mu? Kireç suyu kullanarak kabak tatlısının dokusunu ve tadını iyileştirdiğini duydum, ama bunun sağlığa herhangi bir zararı olup olmadığını merak ediyorum. Bu konuda deneyimi olan birinin görüşlerine ihtiyacım var.
Cevap yaz