Kıtır kabak tatlısını kireçsiz yapmak için hangi kabakları tercih etmeliyim? Yumuşak ve olgun kabaklar mı daha iyi yoksa başka bir özellik mi aramalıyım? Ayrıca, kabakları haşlarken dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Şeker oranı konusunda ne kadar kullanmalıyım ki tatlım güzel olsun? Bu tatlının pişirme aşamasında da dikkat etmem gereken özel bir durum var mı? Servis önerileri ile ilgili de bilgi verirsen çok sevinirim!
Kıtır kabak tatlısını kireçsiz yapmak için hangi kabakları tercih etmeliyim? Yumuşak ve olgun kabaklar mı daha iyi yoksa başka bir özellik mi aramalıyım? Ayrıca, kabakları haşlarken dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Şeker oranı konusunda ne kadar kullanmalıyım ki tatlım güzel olsun? Bu tatlının pişirme aşamasında da dikkat etmem gereken özel bir durum var mı? Servis önerileri ile ilgili de bilgi verirsen çok sevinirim!
Cevap yaz