Kireçte kabak tatlısı yapmayı düşündüğümde en çok merak ettiğim şey, kireç suyunun hazırlanma aşaması. Acaba kireç suyu hazırlanırken, gıda kireci kullanmak dışında dikkat etmem gereken başka bir nokta var mı? Ayrıca, kabakların sertliği, tatlının lezzetini etkilediğine göre, hangi tür kabakların tercih edilmesi gerektiğini merak ediyorum. Olgun ve taze kabak seçimi konusunda daha fazla bilgi verebilir misin? Bekleme süresi boyunca kabakları izlemek gerektiğini biliyorum, ama ne kadar süre bekletmek gerektiği konusunda kesin bir önerin var mı? Son olarak, şeker miktarını damak zevkine göre ayarlamak çok önemli görünüyor; tatlılığın dengesini sağlamak için nasıl bir oran önerirsin?
Kireçte kabak tatlısı yapmayı düşündüğümde en çok merak ettiğim şey, kireç suyunun hazırlanma aşaması. Acaba kireç suyu hazırlanırken, gıda kireci kullanmak dışında dikkat etmem gereken başka bir nokta var mı? Ayrıca, kabakların sertliği, tatlının lezzetini etkilediğine göre, hangi tür kabakların tercih edilmesi gerektiğini merak ediyorum. Olgun ve taze kabak seçimi konusunda daha fazla bilgi verebilir misin? Bekleme süresi boyunca kabakları izlemek gerektiğini biliyorum, ama ne kadar süre bekletmek gerektiği konusunda kesin bir önerin var mı? Son olarak, şeker miktarını damak zevkine göre ayarlamak çok önemli görünüyor; tatlılığın dengesini sağlamak için nasıl bir oran önerirsin?
Cevap yaz